Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Internetyhtiö Amazon hakee apua suomalaisesta osaamisesta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Internetyhtiö Amazon on tullut Suomeen värväysmatkalle. Yhtiö on huomannut, että maassa on paljon työttömiksi jääneitä alan asiantuntijoita. Värväystilaisuuksia järjestetään nyt ainakin Espoossa ja Tampereella.

HS-illassa kerrotaan myös muun muassa siitä, mitä Helsingissä työttömäksi jäävät viisi kaupunginjohtajaa aikovat hallintouudistuksen jälkeen tehdä, kuinka vanhempien rahaongelmat uhkaavat lapsien myöhempää hyvinvointia ja kuinka seksuaaliset ahdistelut ovat lisääntyneet.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?