Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Homoparien vihkiminen saattaa toteutua Helsingissä ja Vantaalla ja muut päivän tärkeimmät uutisaiheet HS Illassa, joka on nyt julki

Lataa HS:n digitaalinen iltapäiväpainos nyt mobiililaitteeseesi.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Katarina Sällylä
Seksuaalista tasa-arvoa ajava Pride-kulkue päätyi Helsingin tuomiokirkon portaille kesäkuussa 2015.
Seksuaalista tasa-arvoa ajava Pride-kulkue päätyi Helsingin tuomiokirkon portaille kesäkuussa 2015. Kuva: Katarina Sällylä
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Papit voivat Helsingin hiippakuntavaltuuston mielestä vihkiä ongelmattomasti myös samaa sukupuolta olevia pareja ensi vuoden maaliskuusta lähtien.

Valtuusto hyväksyi asiaan liittyvän ponnen kokouksessaan torstaina. Näkemys on päinvastainen kuin se, minkä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispainkokous teki kesällä. HS Ilta kertoo hiippakuntavaltuuston näkemyksestä tarkemmin.

Tämän lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa elinkeinoministeri Olli Rehnin ja Marja Nykäsen valitsemisesta Suomen Pankin johtokuntaan ja pankkikonserni Nordean tavasta kiertää lainakattoa myöntämällä lisäksi kulutusluottoa. Käytäntö on lain hengen vastainen. Lisäksi mukana on perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan haastattelu ja kooste päivän muista tärkeistä uutisaiheista.

Mukana myös Maailman kuvat -kooste, päivän sarjakuvat sekä sudoku.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?