Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

HS Ilta on julkaistu: Suomalainen koulu on kohdellut tyttöjä ja poikia eri tavalla vuosikymmeniä – aluksi oli omat koulut, myöhemmin erilliset ruokajonot

HS Ilta tarjoaa koosteen päivän tärkeimmistä uutisista.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Suomalainen koulu on kohdellut tyttöjä ja poikia eri tavalla vuosikymmeniä. Aluksi oli omat koulut, myöhemmin erilliset ruokajonot, HS Ilta kertoo. Peruskouluissa pakolliseksi tulevaa tasa-arvosuunnitelmaa on soos edeltänyt pitkä kahta sukupuolta korostava menneisyys.

HS Illassa kerrotaan myös kello 17.48 Marsin pinnalle tömähtävästä Euroopan avaruusjärjestön Schiaparelli-laskeutujasta, jossa on mukana myös Ilmatieteen laitoksen laitteita. HS seuraa Marsiin saapumista suorana lähetyksenä, mutta tieto onnistuneesta tai epäonnistuneesta laskeutumista saattaa saapua Maahan vasta parin tunnin kuluttua h-hetkestä.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että Helsingin Asema-aukion kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä epäilty mies pääsee vapaaksi tutkintavankeudesta. Bob Dylan -asiantuntija puolestaan kertoo, mistä Dylanin hiljaisuus kirjallisuuden Nobel-palkinnon suhteen johtuu.

Tämän lisäksi päivän tärkeimmissä uutisaiheissa on muun muassa Maavoimien koekäytössä oleva eteläkorealaisesta tykki ja Irakin Mosulin tilanne nyt, kun sen valloittaminen takaisin äärijärjestö Isisisiltä on alkanut.

Mukana myös Maailman kuvat -kooste, päivän sarjakuvat sekä sudoku.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?