Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 25. joulukuuta 2015

Ota mustasta joulusta ilo irti – vinkkejä joulupäivän liikuntaan pääkaupunkiseudulla

Lumeton joulu on liikuntamahdollisuuksia täynnä. Suuntaa esimerkiksi Espoon,Vihdin, Pirttimäen tai Luukin ulkoilualueille. Grillikatokset toimivat, joten joululounaan voi nauttia erähengessä.

HS Ilta
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Tänä jouluna ilo on otettava irti sulasta maasta ja avovesistä. Koira ja lapsi kahlailivat sunnuntaina Helsingin Rajasaaressa.
Tänä jouluna ilo on otettava irti sulasta maasta ja avovesistä. Koira ja lapsi kahlailivat sunnuntaina Helsingin Rajasaaressa. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Etelä-Suomen ennätyslämpimästä joulupäivästä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Ikimuistoista joulupäivää voi tänä vuonna viettää perheen kesken vaikka mölkkyä pelaten tai pyöräillen.

Joulupukin paketista moni löysi tänä vuonna sykemittarin tai aktiivisuusrannekkeen. Niitä voi testailla pääkaupunkiseudun liikuntapuistoissa ja 140 ulkokuntoilupisteessä. Askelia voi kerryttää myös jouluretkellä esimerkiksi Espoon, Vihdin, Pirttimäen tai Luukin ulkoilualueilla. Grillikatokset toimivat, joten jouluaterian voi nauttia erähengessä.

Sykemittareiden ja aktiivisuusrannekkeiden lisäksi joulun lahjahittejä olivat nastakengät, kertoo Intersportin toimitusjohtaja Jussi Mikkola.

Nastakengät on tarkoitettu sekä kävely- että juoksulenkeille liukkailla teillä. Ennusteiden mukaan niille tulee Etelä-Suomessa käyttöä vasta tapaninpäivän jälkeen.

Luistelemaan pääsee kuitenkin Jääpuistoon tai Braahen, Kontulan, Käpylän, Lassilan, Oulunkylän ja Pukinmäen tekojääradoille. Kivikon hiihtohalli on sitä vastoin avoinna vasta huomenna tapaninpäivänä.

Tosin kovin moni helsinkiläislapsi ei ole saanut suksia eikä luistimia lahjaksi kelkasta tai pulkasta puhumattakaan. Jussi Mikkola kertoo, että talviurheiluvälineitä kysytään kaupoista vasta sitten, kun talvi on toden teolla tullut.

Niiden sijasta joulun suosikkeja olivat Etelä-Suomessa erilaiset urheiluvaatteet sekä kotikuntoiluvälineet.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?