Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 26. tammikuuta 2016

Suomen mestarille nimekäs vahvistus – Aleksei Eremenko jr. siirtyy SJK:n riveihin

Eremenko on voittanut urallaan Suomen mestaruuden kahdesti, sekä Suomen cupin kertaalleen

HS Ilta
 
SJK
Aleksei Eremenko junior tavoittelee tulevalla kaudella menestystä SJK:n paidassa.
Aleksei Eremenko junior tavoittelee tulevalla kaudella menestystä SJK:n paidassa. Kuva: SJK

Jalkapallon hallitseva Suomen mestari Seinäjoen SJK on vahvistanut joukkuettaan Aleksei Eremenko juniorilla. SJK on tehnyt ”Losan” kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, ja mies liittyi joukkueeseen maanantaina.

Suomen maajoukkueessa 57 ottelussa 14 maalia tehnyt Eremenko junior pelasi viime kaudella pelasi Skotlannin pääsarjassa Kilmarnockissa 27 ottelua, tehden neljä maalia ja antaen yhdeksän maalin johtanutta syöttöä.

Skotlannin kauden päätyttyä hän siirtyi kasvattajaseuraansa Pietarsaaren Jaroon ja pelasi siellä kauden loppuun elokuusta lähtien.

”Olen iloinen että pääsimme sopimukseen ja että olen nyt täällä, sillä kävimme neuvotteluja lähes kolme kuukautta. Olen erittäin tyytyväinen, että saan pelata ensi kaudella täällä”, Eremenko kommentoi seuran tiedotteessa.

”Haluan auttaa joukkuetta voittamaan mestaruuden, toista kertaa peräkkäin ja päästä eurokentilläkin niin pitkälle kuin mahdollista. Kovaa työtä se vaatii, mutta mikään ei ole mahdotonta. Ei edes lohkopelit Euroopassa.”

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari on niin ikään tyytyväinen sopimuksen synnystä.

”Aleksei tuo kokemusta ja kansainväistä osaamista meidän joukkueeseen. Hän on erittäin motivoitunut ja haluaa auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme tällä kaudella”, Valakari toteaa.

Eremenko on voittanut urallaan Suomen mestaruuden kahdesti, sekä Suomen cupin kertaalleen. Venäjällä Eremenko on juhlinut sekä cupin että supercupin voittoa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?