Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 26. syyskuuta 2016

HS Ilta on nyt julki: Päivän kiinnostavimmat uutiset yhteen koottuna

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Asumismenot kasvavat suhteessa tuloihin nopeimmin pääkaupunkiseudulla, selviää Pellervon taloustutkimuksen Asumismenot-tutkimuksesta. Nousu jatkuu sekä vuokra- että omistusasumisessa. Pääkaupunkiseutu pitää asumiskulujen nousussa johtoasemansa vuodesta toiseen.

Saksan hallituksen tietojen mukaan Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğanin AKP-puolue on tukenut pitkään Lähi-idässä toimivaa terroristijärjestöä Hamasia. Lisäksi Turkilla on lämpimät suhteet useisiin islamistisiin kapinallisryhmiin Syyriassa. Se pitää myös tiivistä yhteyttä Egyptin islamistiseen muslimiveljeskuntaan.

Luunapit, tukkapöllyt ja lyönnit kuuluvat yhä monen suomalaisen perheen arkeen, vaikka ruumiillinen kuritus kiellettiin vuonna 1984. Kolme kymmenestä vanhemmasta hyväksyy lasten fyysisen kurituksen edelleen, joko satunnaisesti tai pysyvänä osana kasvatusta. Se on edelleen liikaa, kirjoittaa Janna Rantala kolumnissaan.

Katso myös HSTV:n video, mitä satokauden vihanneksia juuri nyt kannattaa syödä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?