Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 26. lokakuuta 2015

Poutainen sää jatkuu aamuun asti

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Suomen säähän vaikuttaa korkeapaineen selänne ja Helsingissä on päästy nauttimaan aurinkoisesta ja raikkaasta syyssäästä. Virtaus käy tällä hetkellä kylmästi luoteen kantilta ja lämpötila on jäänyt pääkaupunkiseudulla yleisesti alle 10 asteen. Luoteistuuli on ollut tänään varsin puuskaista ja lisännyt kylmän tuntua.

Sää pysyy pääkaupunkiseudulla illan ja yön selkeänä ja poutaisena.

Tiistaiaamuksi pilvisyys lisääntyy, sillä maan keskiosan yli liikkuu sadealue, joka levittää paksumpaa pilvisyyttä pääkaupunkiseudun alueille. Sateita ei ole vielä aamuksi tiedossa. Aamulla on siis poutaa, mutta melko pilvistä. Paikoin esiintyy myös sumua.

Iltapäivällä pääkaupunkiseudulla voi paikoin ripsasta vettä, muuten on poutaa. Iltaa kohden sää selkenee. Pohjoisesta virtaa kylmää ja kuivaa ilmaa. Keskiviikkoyönä esiintyy pakkasta koko maassa Etelä-Suomea myöden.

Tiistaina sää on selkeää suuressa osassa maata, sillä Suomen ylle on vahvistumassa korkeapaine. Lähinnä idässä ja etelässä pilvisyys on huomenna muuta maata runsaampaa, sillä liikkeellä on hajanainen sadealue. Idässä voi päivällä tulla heikkoja lumikuuroja, kun taas etelässä sataa paikoin heikosti vettä. Lapissa lämpötila jää huomenna päivällä pakkasasteiden puolelle, muualla lämpötila vaihtelee +5 asteen molemmin puolin.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?