Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Yhteiskunta­sopimus kaatui – Sipilä yrittää vielä

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kuvattuna ennen eduskunnan täysistuntoa keskiviikkona.
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kuvattuna ennen eduskunnan täysistuntoa keskiviikkona. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

 Postilakon aikana lukijoille on tarjolla koko verkkolehden ilmainen kahden viikon näytetilaus.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) aikoo yhä keskustella työmarkkinajohtajien kanssa tänään kaatuneen yhteiskuntasopimuksen mahdollisesta etenemisestä.

”Kyllä tämä oli jälleen kerran pettymys. Kolme kertaa yritin sitä itse ja neljännen kerran sitten työmarkkinajärjestöt pyysivät, että saavatko he vielä yrittää.”

Sipilä on jo ollut yhteydessä neuvotteluosapuoliin ja aikoo olla yhteydessä kaikkiin tämän ja huomisen päivän aikana. Kuultuaan työmarkkinajohtajia Sipilä aikoo vielä pohtia, onko mitään edellytyksiä neuvotteluihin.

Keskiviikon HS Ilta kertoo myös, että mies ryösti pankin käsiaseella uhkaamalla Nurmijärven Klaukkalassa keskiviikkona aamupäivällä.

Pankin tiloista löytyi tunnistamaton paketti, jota poliisi tutki ensin paikan päällä. Sen vuoksi koko Klaukkalan keskusta pidettiin useita tunteja eristettynä. Poliisi kuljetti epämääräisen paketin tarkempiin tutkimuksiin muualle.

HS Illassa kerrotaan myös, että EU uhkailee Kreikkaa Schengenistä sulkemisella, jos pakolaiskriisiä ei saada hillittyä. Tarjolla on lisäksi HS:n kunniamerkkikone, jonka avulla löytyvät kaikki itsenäisyyspäivänä myönnettävien kunniamerkkien saajat.

Tänään avautuvat HS:n ulkomaantoimituksen ja ruokasivujen joulukalenterien toiset luukut.

Näiden aiheiden lisäksi HS Illassa on kuvakooste uutistoimisto Reutersin valokuvaajien kuluvan vuoden hauskimmista otoksista.

Tarjoamme HS Illassa myös kiinnostavimmat artikkelit perjantain Helsingin Sanomista – aiheina naisten Suomessa kokema turvattomuus ja 22-vuotiaan laulajan Sannin haastattelu.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?