Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Sähkötupakan makunesteet ovat luultua vaarallisempia

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään hälyttäviä tietoja sähkötupakasta. Valtaosa sähkötupakoissa käytettävistä makunesteistä sisältää nimittäin harvinaiselle keuhkotaudille altistavaa ainetta diasetyyliä.

Diasetyyli voi aiheuttaa hengitettynä niin sanotuksi popcornkeuhkoksi kutsuttavaa sairautta.

Sairaus tuhoaa keuhkojen pinnan ja arpeuttaa sen kudoksia. Sairaus aiheuttaa muun maussa hengenahdistusta ja kuivaa yskää.

HS Illassa seurataan myös YK:n pääsihteerin Ban Ki-moonin Suomen-vierailua. Suomen 60-vuotisen YK-jäsenyyden kunniaksi järjestetyssä juhlassa Finlandia-talolla ulkoministeri Timo Soini (ps) kertoi, että Suomi hakee YK:n ihmisoikeusneuvoston jäseneksi kaudelle 2022–2024.

Lisäksi HS Illassa on artikkeli viron presidentin ja muiden valtaapitävien miesten naisseikkailuista. Naapurimaassa miespoliitikon pisteitä eivät laske puolison pettäminen tai lukuisat naisseikkailut.

Anna-Stina Nykänen kirjoittaa HS Illan kolumnissa runosta, jonka voimalla hän on elänyt läpi lapsuutensa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?