Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Irakin murhista epäillyt kaksoset on vangittu

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Poliisi
Pirkanmaan poliisi otti pari vuotta sitten kiinni kolme ulkomaalaista miestä, joita epäiltiin lukuisista varkauksista.
Pirkanmaan poliisi otti pari vuotta sitten kiinni kolme ulkomaalaista miestä, joita epäiltiin lukuisista varkauksista. Kuva: Poliisi
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan, että Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut irakilaiset kaksoset, joita epäillään todennäköisin syin yhdestätoista terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta Irakissa kesällä 2014.

Vangitsemisoikeudenkäynti alkoi iltapäivällä. Ensimmäinen veljeksistä tuotiin saliin poliisisaattueessa. Hän verhosi päänsä tiiviisti tuulitakin huppuun. Toinen veli tuotiin saliin puolisen tuntia myöhemmin.

HS Illassa skerrotaan myös, että murhakaan ei välttämättä johda Suomessa karkotukseen. Suomi on tänä vuonna päättänyt karkottaa 90 ulkomaalaista rikosten takia.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan Seinäjoen teinitytön murhaan syyllistyneen tytön tuomiosta, analysoidaan Euroopan uudenlaista rajavalvontaa ja kuullaan uusia terveysuutisia: Onnellisuus ei vaikutakaan terveyteen, väittää tuore tutkimus.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?