Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

HS Ilta: Nokian Renkaiden vilppiepäily ja päivän muut pääuutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

HS Ilta kertoo tänään Nokian Renkaiden vilppiepäilyistä. Yhtiön epäillään manipuloineen rengastestejä taloudellisen hyödyn toivossa. Nokian Renkaiden hallituksen puheenjohtaja Petteri Walldén kiistää väitteet.

HS Illassa myös muun muassa: Suomesta yritetään kokonaan savutonta vajaassa 15 vuodessa. Venäjän presidentti Vladimir Putin käski turvallisuuspalvelu FSB:n tiukentaa otetta pakolaisvirroista. Yhteiskuntasopimusta yritetään sunnuntaina.

Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?