Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

HS Illassa tänään: Aarnion oikeudenkäynti loppusuoralla ja maailman kuvissa juhlistetaan naistenpäivää

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Jari Aarnion huumeoikeudenkäynnissä kuullaan tiistaina syyttäjien loppulausunto. Loppulausunnon tarkoituksena on vetää juttu yhteen syyttäjien näkökulmasta, ja sille on varattu koko päivä. Oikeuden istunto alkoi kello yhdeksän aamulla. HS Ilta kertoo, miten oikeudenkäynti on edennyt iltapäivän aikana.

HS Illassa kerrotaan lisäksi koulutusleikkauksista tehtävästä välikysymyksestä, asuntojen hintakehityksestä Helsingissä ja Maria Šarapovan doping-kärystä.

Maailman kuvissa juhlistetaan naistenpäivää.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?