Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

Britit äänestivät EU-eron puolesta – Aamun digilehti HS Kesä on nyt luettavissa

Helsingin Sanomat tarjoaa laajan digilukemiston koko viikonlopun ajan. Perjantain digitaalinen painos HS Kesä on nyt ladattavissa HS:n sovelluksesta.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Neil Hall / Reuters
Kuva: Neil Hall / Reuters
Fakta

Näin saat HS Kesän käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Kesä sovelluksen sisällä.

 HS Kesää voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsingin Sanomien digitaalinen erikoislehti HS Kesä kertoo juhannusviikonlopun tärkeimmät uutiset juhannusviikonloppuna. HS Kesä julkaistaan HS:n maksuttomassa älypuhelin- ja tablettisovelluksessa sekä HS.fi:ssä kello kahdeksalta joka aamu perjantaista sunnuntaihin.

HS:n painettu lehti ei ilmesty perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Torstaina Britanniassa käytiin historiallinen äänestys siitä, haluaako saarivaltio pysyä Euroopan uniossa. Britit äänestivät EU-eron puolesta. Suomen aikaa kahdeksalta 51,7 prosenttia äänesti eron puolesta ja 48,3 prosenttia EU:ssa pysymisen puolesta. Äänistä oli laskettu 95 prosenttia. Lue kaikki äänestyksen tapahtumista HS Kesästä.

HS Kesän pääkirjoituksessa Paavo Rautio pohtii, miksi kansanäänestys Britanniassa kääntyi EU-eron puolelle. Äänestys oli pääministeri David Cameronin uhkapeli ja Cameron sai mitä tilasi.

Perjantain HS Kesä tarjoaa myös tuhdin lukupaketin muista ulkomaisen ja kotimaan tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista ilmiöistä.

Juhannusaattona HS:n lukijat pääsevät tutustumaan muun muassa historiakuviin juhannuksen vietosta.

Moni suomalainen myös pulahtaa juhannuksen aikana uimassa. HS Kesässä kerrotaan, miksi humalassa uiminen on niin vaarallista. HS:n toimittaja laittoi itsensä testiin ja kokeile itse uimista humalassa.

Juhannuksena on myös aikaa käydä tansseissa. Vicky Rosti, Markku Aro, Anne Mattila, Marita Taavitsainen ja muut tähdet paljastavat tanssilavojen kuumimmat trendit.

HS-gallupissa taas paljastui, että erityisesti hyvätuloiset kannattavat kirjepostin jakelun harventamista.

Lisäksi HS selvitti, että suomalaisten lomalleen varaama raha on jälleen pienentynyt. Makkaran syömisestä suomalaiset eivät kuitenkaan luovu.

HS Kesästä voi lukea näiden ja lukuisien muiden uutisten lisäksi myös mielipidekirjoituksia ja sarjakuvia sekä ratkoa HS:n eläinaiheisen miniristikon.

Jos otat, et ui – HS testasi, miten humaltuminen vaikuttaa toimittajan uimakykyyn
Jos otat, et ui – HS testasi, miten humaltuminen vaikuttaa toimittajan uimakykyyn
Alkoholi, sauna ja uiminen synnyttävät vaarallisen yhtälön, sillä noin puolet hukkumiskuolemista tapahtuu alkoholin vaikutuksen alaisena. Moni myös hukkuu polvenkorkuiseen veteen kaatohuimauksen seurauksena, mikä johtuu rajusta lämpötilanvaihtelusta. HS kävi Nurmijärven Rajamäen uimahallin känniuintitestissä. Toimittaja Pertti Neuvonen, kuvaus ja editointi Kimmo Räisänen

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?