Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

HS Illassa tänään: Naisäänestäjät tuskin lämpenevät Donald Trumpille hänen vaimoonsa kohdistuneiden plagiointiepäilyjen jälkeen

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Ilta kertoo tänään republikaanien tulevan presidenttiehdokkaan Donald Trumpin vaimon Melania Trumpin puheen nostattamasta kohusta. Puheessa oli epäilyttäviä yhtäläisyyksiä nykyisen presidentin Barack Obaman vaimon Michelle Obaman aiempaan puheeseen.

Amcham-bisnesverkoston toimitusjohtaja Kristiina Helenius arvioi HS:lle, etteivät naisäänestäjät lämpene Melania Trumpille tämän puheen jälkeen enempää kuin aiemminkaan.

EU langetti tänään tiistaina kaikkien aikojen ennätyssakot hintakartellista kuudelle yhtiölle, jotka ovat komission mukaan valmistaneet noin 90 prosenttia EU:n teillä liikkuvista rekoista. Suomessa vähittäiskauppayhtiö Anttila on asetettu konkurssiin.

Lue myös asiantuntijan vinkit täydelliseen auton ulkopesuun ja poimi runsaan sienikauden kunniaksi talteen herkulliset kantarellireseptit.

HS Illan kolumnistina on tänään Rosa Meriläinen.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?