Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 26. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Liikemies Donald Trump piti puheen Clevelandissa Yhdysvalloissa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa, kun hän otti vastaan republikaanisen puolueen nimityksen presidenttiehdokkaaksi marraskuun vaaleihin. Ensireaktiot puheeseen olivat monenkirjavia ja voimakkaita.

”Jos on lukenut historiaa, Donald Trumpin puhe republikaanien puoluekokouksessa nostatti ihokarvat pystyyn. Niin vahvana siitä kuului 1930-luvun kaiku”, HS:n kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski kirjoittaa kommentissaan.

HS Illassa on tänään lisäksi asiaa muun muassa Suomen antenni-tv-verkon uudistuksesta, leppäkerttulaumojen joukkovaelluksesta, teräsyhtiö SSAB:n tuloksesta ja Kaisaniemessä illalla alkavasta epävirallisesta Pokémon Go -jättitapahtumasta. Mukana myös päivän sarjakuvat, miniristikko ja sudoku.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?