Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 27. lokakuuta 2015

Sää kylmenee keskiviikkona

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Keskiviikkona on vietetty poutaista, mutta pohjoisesta tuulesta johtuen myös kylmää päivä lähes koko maassa. Lämpötila on pysytellyt Lappia lukuun ottamatta laajalti plusasteilla, mutta tuuli ja puuskaisuus lisäävät kylmän tuntua. Etelässä ja Lännessä rannikoilla lämpötila on yltänyt noin 10 asteeseen.

Pääkaupunkiseudulla taivas alkoi kirkastua iltapäivän aikana, mutta muun maan mukaisesti ilma tuntuu viileältä vaikka lämpötila kohosi vajaan 10 asteen lukemiin. Iltaa kohden sää pysyy selkeänä, mutta tuuli on edelleen kohtalaista.

Ensi yönä mitataan pakkasasteita. Sää pysyy selkeänä ja pakkanen vaihtelee -1 ja -5 välillä.

Selkeän yön jälkeen aamulla lämpeneminen ei lähde vielä nopeasti käyntiin ja pakkasta on edelleen muutaman asteen verran. Tuuli on aamulla jo heikentynyt.

Keskiviikkoiltapäivästä on tulossa edelleen aurinkoinen ja poutainen. Päivän korkein lämpötila voi kohota vain noin 5 asteen lukemiin, joten hieman lämpötila jää tiistain lukemista. Tuuli on kuitenkin heikentynyt tiistaihin nähden.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?