Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 27. lokakuuta 2016

Ratkaisu kilpailukykysopimuksesta venyy loppuviikkoon – HS Ilta kertoo neuvottelujen tilanteen

Päivän tärkeimmät uutiset kokoava HS Ilta on nyt luettavissa.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Kilpailukykysopimuksen toteutuminen on yhä epävarmaa, mutta SAK:n puheenjohtajan Lauri Lylyn mukaan sopimusta yritetään saada valmiiksi perjantaina.

Metalliliiton ja Pamin neuvottelut sopimuksen soveltamisesta työpaikoilla ovat yhä kesken. Pamin hallitus kokoontuu uudelleen perjantaina. Metallissa neuvotteluja jatketaan keskiviikkona. HS Ilta kertaa, missä neuvotteluissa nyt mennään ja mitä tapahtuisi, jos sopimus kaatuisi.

HS:n digitaalisessa iltapainoksessa kerrotaan myös, että egyptiläiskoneen mustista laatikoista on mahdollisesti saatu signaali. Lisäksi asiaa OECD:n selvityksestä, jonka mukaan suomalaiset ovat tavallista tyytyväisempiä elämäänsä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?