Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 27. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Tuoreimmat tiedot Istanbulin terrori-iskusta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Itsemurhapommittajat iskivät tiistai-iltana Turkin suurimmalle lentokentälle Istanbulissa. Iskussa Atatürkin lentokentälle kuoli Turkin viranomaisten mukaan 41 ihmistä.

Turkki on suomalaisten suosima lomakohde, ja täältä lennetään vilkkaasti myös iskun kohteena olleelle Istanbulin kentälle. Suomen ulkoministeriö on tänään ilmoittanut, ettei matkustusohjetta Turkkiin kuitenkaan muuteta. Uhrien joukossa ei ole suomalaisia.

Hallitus on tänään paljastanut sote-uudistuksen päälinjaukset. HS:n digitaalisessa iltapainoksessa tuoreimmat tiedot jättiuudistuksesta.

Lisäksi asiaa muun muassa Helsingin katukuvasta, jossa kaupunkilaisia tutkimuksen mukaan häiritsevät kerjäläiset ja sekavasti käyttäytyvät ihmiset.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?