Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 27. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Dallasissa Yhdysvaltain Teksasin osavaltiossa viisi poliisia sai surmansa ja kuusi haavoittui myöhään torstai-iltana paikallista aikaa, kun sala-ampujat avasivat tulen kesken mielenosoituksen. Ampujat valitsivat kohteikseen vain poliiseja.

Ampuminen alkoi, kun sadat ihmiset olivat kokootuneet osoittamaan mieltään. Syynä oli se, että poliisi on tällä viikolla ampunut kuoliaaksi kiinniottotilanteessa kaksi mustaa miestä.

Dallasin ampumiset heittivät Venäjän arvaamattomuuden ja Britannian EU-eron lisäksi vielä uuden varjon Varsovassa parhaillaan koolla olevien Nato-maiden huippukokoukseen. Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg esitti surunvalittelunsa Dallasin uhreille ja heidän omaisilleen saapuessaan kokouspaikalle Varsovan Kansallisstadionille.

HS Illassa asiaa lisäksi muun muassa europarlamentaarikko Pirkko Ruohonen-Lernerin brexit-näkemyksistä, Suomen tavaraviennin kehityksestä, mansikkasadosta ja formulakuski Kimi Räikkösen ensi kauden sopimuksesta Ferrarin kanssa.

Mukana myös Anna-Stina Nykäsen kolumni Ikea-allergiasta, sarjakuvat sekä päivän ristikko ja sudoku.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?