Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 27. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Monet asukkaat ovat valittaneet huonelämpötilan olevan noin 26 astetta ympäri vuoden VR:n konepajan alueelle Vallilassa rakennettujen uusien kerrostalojen lämpöongelmista. Eräs asukas oli jo muuttanut pois pakoon liian korkeaksi ja epäterveelliseksi kokemansa sisäilmaa.

Huoneilman suositeltu lämpötila sosiaali- ja terveysministeriön asumisterveysohjeessa on 21 lämpöastetta, mutta ohjetta ei ole mitään mahdollisuuksia noudattaa ainakaan kesäisin ja vanhoissa asunnoissa, kertoo asumisterveydestä vastaava johtava ympäristötarkastaja Päivi Vepsäläinen Helsingin kaupungin ympäristökeskuksesta.

HS Illassa kerrotaan tänään myös suomalaisnaisten hallituspaikkamääristä yrityksissä sekä muistellaan pelottavimpia hetkiä Muumilaakson tarinoita -sarjasta. Elina Tanskanen puolestaan pohtii kolumnissaan, voiko Pokémon Go -peli aiheuttaa riippuvuutta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?