Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 27. marraskuuta 2015

Espoon Bluesin akuuttiin palkkakriisiin ratkaisu luottofirmasta

HS Ilta
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Bluesin kannattajat saattelivat pelaajat pois jäältä Sport-ottelun jälkeen.
Bluesin kannattajat saattelivat pelaajat pois jäältä Sport-ottelun jälkeen. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Pahoissa talousvaikeuksissa oleva Espoon Blues on saanut tilapäistä apua talousvaikeuksiinsa. Pelaajat saavat marraskuun palkkansa uuden yhteistyökumppanin kautta, joka on yrityksille pikalainoja tarjoava Yritysluotto.fi.

Bluesin pelaajien marraskuun palkkapäivä oli kaksi viikkoa sitten. Mikäli palkkoja ei olisi tänään maksettu, pelaajat olisivat olleet oikeutettuja purkamaan sopimuksensa ja vaihtamaan seuraa.

Seuran perimmäisiä talousongelmia uusi sponsori ei poista. Toimitusjohtaja Jarmo Koskisen mukaan Blues jatkaa toiminnan turvaamiseksi tähtääviä rahoitusneuvotteluja.

Blues oli maksanut tämän viikon aikana pelaajille jonkin verran marraskuun palkkoja, mutta suuri palkoista oli vielä torstaina maksamatta. Toimitusjohtaja Jarmo Koskinen tiedotteessa seuran pelaajia, jotka olivat pysyneet solidaarisena vaikeassa tilanteessa.

”Tällaisessa alivoimatilanteessa pelaajat osoittivat hienoa yhteispeliä, tukivat toisiaan ja seuraansa esimerkillisesti”, Koskinen sanoi.

OPR-Vakuus Oy:n toimitusjohtajan Petteri Kleemolan mukaan Blues on sille osuva yhteistyökumppani.

”Haluamme olla mukana tukemassa Suomen huippujääkiekkoa ja tämä on oiva paikka konkretisoida mistä Yritysluotto.fi -tuotteessa on kyse – eli auttaa yritystä akuutissa lainantarpeessa”, hän sanoo seuran tiedotteessa.

Bluesin taloustilanne ei ratkea pelkästään uudella yhteistyökumppanilla ja paremmalla lipunmyynnillä. Bluesin taustayhtiötä Jääkiekko Espoo Oy:ta on hakenut konkurssiin Verohallinto ja Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

Blues oli pahoissa talousvaikeuksissa jo viime kaudella ja ongelmat jatkuivat heti syksyllä. Rahapulassaan seura on hankkiutunut eroon isopalkkaisista pelaajistaan.

Olli Malmivaara sai potkut ja löysi uuden työpaikan TPS:stä, Kai Kantola palasi Ilvekseen ja Siim Liivik palasi IFK-paitaan.

Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen kehuu seuransa pelaajia ja kannattajia.
Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen kehuu seuransa pelaajia ja kannattajia.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?