Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 28. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Päivän kiinnostavimmat uutiset yhdessä paketissa

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Keskiviikon HS Ilta on nyt julkaistu.

Kerromme muun muassa, että kakkostyypin diabetesta sairastavat suomalaiset saattavat joutua vastaisuudessa maksamaan osan lääkärin määräämistä lääkkeistään itse. Tähän asti Kela on korvannut kansansairaudeksi kehittyneen diabeteksen lääkehoidon kokonaan.

Lisäksi puramme pysäköintimyyttejä, joihin moni autoilija uskoo. Kävimme läpi urbaaneja legendoja pysäköinninvalvoja Kaija Kossilan kanssa – hän kertoo esimerkiksi, mistä virheitä autoilijat yleensä saavat sakkoja ja mikä on oikea tapa pysäköidä.

Lisäksi tarjolla on tietysti runsaasti juttuja MM-jääkiekosta. Lue, miten pelit kohti kultaa jatkuvat ja mitä tilastot kertovat Leijonien suoriutumisesta. Leijonat eivät ole olleet kertaakaan tappiolla koko turnauksen aikana.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?