Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 28. lokakuuta 2016

HS Illassa tuoreimmat Orlandon tapahtumista: Asemiehen taustasta uusia tietoja julki

Orlandon sunnuntaisen joukkoampumisen epäillystä tekijästä selvisi amerikkalaisviestinten mukaan tänään uusia tietoja.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
© Carlo Allegri / Reuters
Useiden amerikkalaislehtien haastattelemat lähteet kertovat, että epäilty oli viettänyt useasti aikaa iskun kohteena olleella klubilla.
Useiden amerikkalaislehtien haastattelemat lähteet kertovat, että epäilty oli viettänyt useasti aikaa iskun kohteena olleella klubilla. Kuva: © Carlo Allegri / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Orlandon sunnuntaisen joukkoampumisen epäillystä tekijästä selvisi amerikkalaisviestinten mukaan tänään uusia tietoja.

Yökerhoiskusta epäilty Omar Mateen oli useiden klubin asiakkaiden mukaan viettänyt siellä useasti aikaa. Osa amerikkalaislehtien haastattelemista henkilöistä sanoo myös, että Mateen olisi ottanut heihin yhteyttä miesten deittisovelluksen kautta.

HS Illassa myös toimittajan Saska Saarikosken reportaasi paikan päältä Orlandosta. Saarikoski tapasi surmaa surevia ihmisiä ja hämmästyi näiden reaktioista.

Kokoomuksen vastavalittu puheenjohtaja Petteri Orpo on sanonut päättävänsä uudesta ministerilistasta ensi tiistaina. Stubbin jatko vielä auki.

HS Illan kolumnistina tänään Janna Rantala, joka kirjoittaa kohdussa kuolleista lapsista.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?