Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 28. lokakuuta 2016

HS Illassa tänään: Turkin kumousyrityksestä epäiltyjä voi odottaa pitkä vankeus, ehkä kidutus

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illasta voit lukea muun muassa Turkin vallankaappausyrityksen jälkimainingeista.

Turkissa on kolmessa päivässä pidätetty jo noin 7 500 ihmistä vallankaappausyrityksestä. Heitä odottaa todennäköisesti kova kohtelu, mutta kuolemanrangaistuksen käyttöönotto johtaisi kansainväliseen välirikkoon, arvioivat asiantuntijat HS Illassa.

Helsingin puistoissa leviää puita tappava bakteeritauti. Ainoastaan hevoskastanjoihin tarttuvaa bakteeria on löytynyt tänä kesänä Sibeliuksen puistosta Taka-Töölöstä. Se voi jopa johtaa hevoskastanjoiden katoamiseen.

Lue myös höyryveturi Ukko-Pekan liikennöintiyhtiön toiminnan dramaattisesta keskeyttämisestä ja millä keinoin vaatteisiin tarttuvia tahroja kannattaa poistaa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?