Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 29. helmikuuta 2016

HSTV:n Kottilat: Suomessa maalintekoa harjoitellaan täysin väärin

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
HSTV:n Kottilat: Suomessa maalintekoa harjoitellaan täysin väärin
HSTV:n Kottilat: Suomessa maalintekoa harjoitellaan täysin väärin
Tämän viikon HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila puivat suomalaisen jalkapallon tutuinta kipukohtaa eli maalintekoa. Mikan mukaan meillä maalintekoa valmennetaan täysin väärin. Lisäksi Kottiloilla on asiaa Bundesliigan ja Valioliigan kiinnostavimmista käänteistä.

Tämän viikon HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljeksillä Mika ja Santtu Kottilalla riittää puhetta.

Mika ennustaa Bayern Münchenille vähintään minikriisiä, jos viikonlopun huippuottelussa Dortmundia vastaan tulee vaikeuksia. Bayernia rasittavat jo valmiiksi Pep Guardiolan ilmoitettu siirtyminen Manchester Cityyn sekä joukkueen yllättävä sulaminen Mestarien liigassa Juventusta vastaan.

Santun valinta tämän viikon puheenaiheeksi on tuplakierroksen pelaava Valioliiga, jossa puitavaa riittää esimerkiksi Leicesterin ja ja Manchester Cityn tilanteesta.

Kottiloiden viikon väitteessä Mika jatkaa maalinteon valmentamisen kehittämistä. Mika väittää, että Suomessa maalintekoa opetetaan täysin väärin.

Veljesten vetovihjeissä on ollut aiemmin hakemista, mutta viime viikko oli erinomainen: kuudesta vihjeestä peräti viisi osui täysin oikein. Katso videolta vihjeet tälle viikolle.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?