Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 29. syyskuuta 2016

HS Ilta perkaa hallituksen budjettiesityksen – veneilijöitä odottaa 100–300 euron uusi vero

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hallituksen uunituore budjettiesitys tuo sadoille tuhansille moottoriajoneuvojen omistajille ja veneilijöille ensi vuonna takuuvarman lisälaskun. HS Ilta kertoo muutenkin, millaisia vaikutuksia valtion talouslinjauksilla on tavallisiin kansalaisiin.

Perjantaina diplomaattilähteet kertoivat uutistoimisto Reutersille, että Uzbekistanin kovaotteinen diktaattori Islam Karimov on kuollut. Uzbekistan ei vielä perjantai-iltaan mennessä vahvistanut tietoa, mutta Turkin pääministeri kertoi televisiossa diktaattorin kuolemasta.

HS:n digitaalisessa iltapainoksessa uutisia myös tuoreesta zikavirusvaroituksesta, Helsingin jättiliikennenhanke Raide-Jokerin hinnan paisumisesta ja tamperelaispäiväkodin äkillisestä sulkemisesta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?