Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta
torstaina 30. heinäkuuta 2015

HSTV:n Arka paikka: "Selittäkää lapsille, mistä rasismi johtuu", sanoo Olli Immoselle vastannut bloggaaja

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Arka paikka: Anja Snellmannin vieraana toimittaja ja bloggari Koko Hubara
Arka paikka: Anja Snellmannin vieraana toimittaja ja bloggari Koko Hubara
Anja Snellmanin vieraana toimittaja ja bloggari Koko Hubara.

Koko Hubara toivoi 30 vuotta, että joku sanoisi ääneen sen, mitä hänen ympärillään tapahtuu päivittäin. Niin ei käynyt. Siksi Hubara perusti blogin, jossa hän kirjoittaa siitä, millaista on olla ei-valkoinen suomalainen. Blogissaan Hubara esimerkiksi on vastannut perussuomalaisten Olli Immoselle, että painajainen ei ole monikulttuurisuus vaan kasvava äärioikeistolaisuus ja kansallismielisyys.

Anja Snellmanin vieraana HSTV:n Arka paikka -ohjelmassa käyneen Hubaran mielestä on väärin, että Suomessa lapsille ei kerrota kotona tai koulussa, mistä rasismi on lähtöisin.

"Ei se riitä, että sanotaan, ettei toisia saa kiusata. Pitäisi selittää, mistä rasismi johtuu. Selittää, miksi länsimaissa valkoihoista pidetään parempana kuin tummaihoista tai kristittyä parempana kuin muslimia", Hubara sanoo.

"Kouluilla, medialla ja poliitikoilla on mielettömän suuri vastuu siinä, minkälaisia kuvia ulkomaalaisista tai tummaihoisista suomalaisista annetaan."

Hubara toivoo ihmisten ymmärtävän, että jokainen erivärinen tai erinäköinen ihminen ei ole maahanmuuttaja. Ja päinvastoin: jokainen maahanmuuttaja ei ole ruskea tai ei-valkoinen.

HS ILTA

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?