torstai 21.8.2014 | Soini, Veini  Onnittele e-kortilla

Ryhmä on pudottanut yhteensä jo 14 kiloa

9.11.2009 3:00

liisa takala

Terveydenhoitaja Katri Maijanen totesi Nea Virokannaksen pudottaneen painoa kolmen viikon elämäntaparemontin aikana.

Terveydenhoitaja Katri Maijanen totesi Nea Virokannaksen pudottaneen painoa kolmen viikon elämäntaparemontin aikana.

Nea Virokannas, 28 vartija, -2,7 kiloa (lähtöpaino 79 kiloa)

"Olen jättänyt pois herkut ja karkit ja korvannut ne oikealla ruualla. Annokset rupesivat kasvamaan tolkuttoman suuriksi, mutta nyt osaan jo syödä vähemmän. Syön kolmen tunnin välein. Illalla keittelen teetä ja huijaan vatsaa.

Kirjaan netin ruokapäiväkirjaan kaikki syömiseni. Jos ohjelma sanoo, että päivän kalorimäärä on täyttynyt, en enää syö. Yllätyksiäkin on tullut: kerran kävin lounaalla ystäväni kanssa, söin kaksi broilerinfilettä ja riisiä. Ohjelma kertoi, että saan syödä sinä päivänä enää jugurtin, jotta pysyn laihtumispuolella.

Laihduttaminen on helpottunut, kun näin kuviani lehdessä. Ne hävettivät niin, että olen nyt päättänyt olla tiukkana ja onnistua."

Pekka Kauppala, 55 laskutelinesuunnittelija, -3,5 kiloa (106)

"Rakastan makkaraa. Sitä on mennyt kolmekin pakettia viikossa. Syön sitä suoraan jääkaapista. Kaupassa oli juuri makkaramaistiaiset. Otin suurimman palan. Koirille ostin raejuustoa. Ruoka on mielessä koko ajan. On ollut hirveää."

Aimo Heinäaro, 57 eläkeläinen, -4,9 kiloa (84)

"Olen rukannut ruokarytmin uudelleen. Aiemmin söin mitä vain, milloin vain. Nyt menee kaksi ateriaa ja kolme välipalaa päivässä. Ilta- ja yömässäily on vähentynyt."

Tarja Jokinen, 50 johtava sosiaalityöntekijä, -0,9 kiloa (107)

"Olen oivaltanut, että en saa syödä iloon, suruun tai tyhjän tilan täyttämiseksi. Olen lisännyt arkiliikuntaa, sillä työpäivän jälkeen en jaksa lähteä lenkille."

Yasmin Wilen, 33 kotiäiti, -2 kiloa (94)

"Jätin pois karkit ja suosin vihanneksia. Vaikeimpia ovat illat, kun lasten hulabaloo on hiljentynyt. Hedelmärahkat ja terveelliset smoothiet vievät hyvin nälkää."

Helsingin Sanomat | hs.terveys@sanoma.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>