torstai 21.8.2014 | Soini, Veini  Onnittele e-kortilla

Helppo suklaakakku

29.3.2012 3:00

2 munaa

2 dl sokeria

1 dl juoksevaa margariinia (tai 100 g margariinia sulatettuna ja jäähdytettynä)

1 dl vehnäjauhoja

3/4 dl kaakaojauhoja

2 tl vaniljasokeria

 

 Voitele ja korppujauhota tasapohjainen pyöreä ja mielellään irtoreunainen vuoka (halkaisija 20–22 cm). Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

 Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi pysyväksi vaahdoksi. Sekoita margariini joukkoon.

 Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja vaniljasokeri keskenään ja siivilöi seos munavaahdon joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

 Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 25 minuuttia uunin keskiosassa. Kakku näyttää keskeltä löysältä, mutta se kovettuu jäähtyessään. Anna jäähtyä peittämättä vuokaa.

Helsingin Sanomat | hs.ruoka@sanoma.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>