tiistai 2.9.2014 | Sinikka, Justus  Onnittele e-kortilla

Porkkanakakku

29.3.2012 3:00

2 kananmunaa

1 1/2 dl sokeria

1/2 dl ruokaöljyä

50 g hienoksi rouhittuja saksan- tai hasselpähkinöitä

1 1/2 dl vehnäjauhoja

1 tl kanelia

1 tl leivinjauhetta

100 g hienoksi raastettua porkkanaa

 

 Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon öljy. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja porkkanaraaste.

 Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja kypsennä 45–50 minuuttia 200 asteessa. Anna jäähtyä 10–15 minuuttia ennen kumoamista vuuasta.

Helsingin Sanomat | hs.ruoka@sanoma.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>