Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syyttäjä: Kuolleen 8-vuotiaan koko elämä oli onnetonta

Kaupunki
 
Flash toistinta ei löytynyt.
Syyttäjä Eija Velitskin mukaan surmatun kahdeksanvuotiaan tapaus on raakuudessaan täysin poikkeuksellinen. Syyttäjän mukaan lapsen elämä oli kokonaisuudessaan surullista, paitsi ajanjaksoina jolloin tyttö oli huostaanotettuna. Video kuvattu 5.3.2013

Syyttäjä Eija Velitskin mukaan kuolleen kahdeksanvuotiaan lyhyt elämä oli tuskainen ja onneton. Tyttöön kohdistui lastensuojelun toimenpiteitä siitä asti, kun hän oli puolivuotias ja lapsen huoltajuudesta sovittiin. Vanhemmat eivät onnistuneet päättämään edes lapsen kutsumanimestä.

"Hänestä tehtiin 11 lastensuojeluilmoitusta, jotka eivät johtaneet mihinkään", Velitski sanoi oikeudessa.

Tyttö asui äitinsä luona vuoteen 2010 asti, minkä jälkeen huoltajuus siirtyi isälle. Isän luona asui myös tämän naisystävä, joka esiintyi väärällä nimellä ja ranskalais-marokkolaisena lääkärinä.

Asuessaan isänsä ja tämän naisystävän luona lasta pakkosyötettiin, ja tästä kuvattiin myös videoita. Syyttäjän mukaan tyttöä lyötiin, haukuttiin, revittiin ja pakotettiin juoksemaan talon ympäri.

Hänen myös väitettiin varastelevan ja leikkelevän vaatteitaan.

"Hän oireili hyvin voimakkaasti fyysisesti ja psyykkisesti", Velitski kertoo.

Kun tyttö sijoitettiin perhetukikeskukseen, se oli syyttäjän mukaan lapsen elämän onnellisinta aikaa. Lapsi kuitenkin palautettiin isälleen vain vähän aikaa ennen lapsen kuolemaa.

Syyttäjän mukaan yksi isän ja naisystävän käyttämä kasvatusmenetelmä oli tytön sitominen pakettiin, kun hän ei pystynyt käymään nukkumaan.

"Hän tiesi jo illalla, mitä on tulossa. Se ei voinut olla vaikuttamatta kahdeksanvuotiaan tytön elämään."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat