Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Messukeskuksesta varastettiin 40 paria timanttikorvakoruja

Kaupunki
 

Kymmenien tuhansien eurojen arvoiset korut varastettiin joko lauantaina tai sunnuntaina. Poliisilla ei ole tietoa tekijöistä.

Messukeskuksessa Helsingissä tehtiin viikonloppuna huomattava koruvarkaus. Varas tai varkaat veivät I love me -messujen osana olleilta Koru & kello -messuilta korulavan, jossa oli noin 40 paria timanttikorvakoruja. Korujen myyntiarvo on yli 50 000 euroa.

Yhden korulavan puuttuminen havaittiin sunnuntaina aamupäivällä.

"On edelleen epäselvää, onko korut varastettu lauantaina vai sunnuntaina. Tässä on siis melko pitkä aikaikkuna tutkittavana", sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisista.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa tekijästä tai tekijöistä.

"Parhaillaan selvittelemme, onko messuilta olemassa sellaista kuvamateriaalia, josta olisi meille tutkinnassa hyötyä", Halme sanoo.

Korulava koruineen oli päivittäin esillä messuilla muiden vastaavien korulavojen kanssa, ja sen korut olivat myynnissä. Messujen sulkeuduttua lavat vietiin yön ajaksi kassakaappiin.

Korulavat eivät Halmeen mukaan ole kovin suuria. Sellaisen kuljettaminen on siis voinut onnistua huomaamatta esimerkiksi laukussa.

"Lavat ovat sellaisia ehkä tarjottimen kokoisia. Ei korulavaa ihan vaatteiden alla ole viety, mutta kassiin se kyllä mahtuu."

Jukka Hiiro HS
Pasila

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat