Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lasse Männistö valittiin Laura Rädyn sijaiseksi apulaiskaupungin­johtajaksi

Kaupunki
 

Lasse Männistö (kok) valittiin Helsingin vs. apulaiskaupunginjohtajaksi. Kaupunginvaltuusto päätti asiasta keskiviikkona illalla.

Männistö on kaupungin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavan apulaiskaupunginjohtajan Laura Rädyn (kok) viransijainen. Räty nimitettiin sosiaali- ja terveysministeriksi kesäkuussa.

Kaupunginvaltuuston äänestyksessä Männistö sai 54 ääntä, sosiaali- ja terveysviraston osastopäällikkö Juha Jolkkonen yhdeksän ääntä, erikoislääkäri Antti Holopainen neljä ääntä ja valtuutettu Sami Muttilainen kaksi ääntä.

Männistö, 32, on kansanedustaja ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on eduskunnan suuren valiokunnan ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen sekä Helsingin kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.

Viime kunnallisvaalien jälkeen Männistö on toiminut kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Helsingin kaupunginvaltuusto on myöntänyt Laura Rädylle virkavapaata apulaiskaupunginjohtajan tehtävästä enintään 31.5.2015 saakka. Männistön sijaisuus kestää Rädyn virkavapaan ajan.

Tuuraamaan pääsee itse asiassa myös Räty, sillä hän tulee nousemaan ensimmäiseltä varasijalta Männistön sijaisena eduskuntaan.

Kari Pullinen
Laura Räty
Laura Räty

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat