Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Epäilty rattijuoppo aiheutti kolarin ja poistui paikalta jalan

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Kallio. Poliisi pysäytti henkilöautoilijan tapaninpäivän iltana Helsingin Hämeentiellä. Autoa kuljettanut 28-vuotias mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet vietiin myös tarkkuusalkometrikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ennen kiinniottoa epäillystä rattijuoposta tuli ilmoitus, jonka mukaan Mellunmäentiellä oli tapahtunut kahden henkilöauton yhteentörmäys. Kolarin aiheuttaneen henkilöauton kuljettaja ei jäänyt paikalle selvittelemään tilannetta, vaan poistui paikalta jalan. Kun poliisi saapui paikalle, kolarin aiheuttaja oli jo palannut autolleen ja lähtenyt uudestaan ajamaan keulasta vaurioituneella ajoneuvolla Mellunkylän suuntaan.

Noin kello 20.15 poliisi sai jälleen ilmoituksen autoilijasta, joka oli ajanut osittain jalkakäytävällä Vilhonvuorenkadulla Sörnäisissä. Juuri ennen kuin poliisipartio kytki pysäytysvalon päälle, henkilöauton kuljettaja painoi kaasua ja ajoi päin punaisia liikennevaloja Hämeentien ja Neljännen linjan risteyksessä.

Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennerikkomuksesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat