Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Iso putkirikko kasteli Jakomäen terveysaseman

Kaupunki
 

Jakomäen terveysasemalla on sattunut suuri vesivahinko, jonka vuoksi terveysasema on suljettu kokonaan. Vesivahingon syy on putkirikko.

Osastonhoitaja Pirkko Holvitie Jakomäen terveysasemalta kertoo, että vahinko huomattiin aamuvarhaisella tiistaina 30. joulukuuta.

"Vettä syöksyi oikein kunnolla välikaton kautta ensimmäisen kerroksen lattialle. Vettä pääsi käytävän kautta myös useampaan huoneeseen ja yhteen huoneeseen sitä tuli myös katon läpi. Vesi ehti kastella muun muassa seinää", Holvitie kertoo.

Holvitien mukaan terveysaseman tiloja on nyt kuivateltu puhaltimin vuodenvaihteen ajan, mutta tiloja ei voida ottaa käyttöön.

"Kosteusmittaajat ovat tulossa paikalle, ja myöhemmin selviää, miten isosta remontista on kysymys."

Terveysasema on suljettu ainakin vielä ensi maanantaina 5. tammikuuta. Asiakkaat ohjataan Puistolan terveysasemalle, johon on siirretty henkilökuntaa Jakomäestä. Puolet Jakomäen terveysaseman henkilökunnasta on toistaiseksi vielä joulu- ja uudenvuodenlomilla.

"Puistolassa on nyt Jakomäestä kolme lääkäriä, kolme hoitajaa ja yksi perushoitaja. Kun asiakas soittaa Jakomäen terveysasemalle, hänet ohjataan Puistolaan", sanoo Holvikivi.

Holvikiven mukaan kahden terveysaseman välillä ei ole kuin muutama kilometri matkaa.

Jakomäen terveysasemalla on myös neuvola. Se toimii normaalisti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat