Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaa saa jättimäisen kirpputorin

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Pakkala. Vantaan Pakkalassa, kauppakeskus Jumbon kupeessa avautuu yli 500 myyntipöydän kirpputori. Yrittäjän mukaan se on lajissaan suurin Suomessa.

Perjantaina 16. tammikuuta Porttipuistosta uusiin tiloihin muuttava Lanttila-kirpputori aikoo mahduttaa 2 480-neliöiseen rakennukseen 488 isoa ja 40 pienempää myyntipöytää. Toimintansa aloittaa samalla vain viikonloppuisin auki oleva 120 myyntipisteen itsepalvelukirpputori.

Lanttilan toimintaa pyörittävä yrittäjä Ari Huovila tyrmää puheet siitä, että kirpputorit olisivat lähinnä lama-ajan ilmiö.

"Tulevaisuus alalla näyttää hyvältä, sillä erityisesti nuoret ja nuoret perheet arvostavat yhä enemmän kierrätystä", Huovila sanoo.

Helsingin tunnetuimpiajättikirpputoreja on Kattilahallin kirppis, jossa on tilaa noin 140 myyjälle. Kirpputoritoimintaa järjestetään satunnaisesti viikonloppuisin myös Ruoholahden Kaapelitehtaalla, jonne mahtuu vieläkin enemmän myyntipöytiä: noin 180.

Lisäksi Helsingin jäähallissa Töölössä järjestetään suosittuja kirpputoreja kaikkina niinä viikonloppuina, joina hallissa ei ole muuta tapahtumaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat