Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muusikko Järvenpään ravintolayhtiö konkurssiin

Kaupunki
 

Muusikkona ja näyttelijänä tunnetun Sakke Järvenpään ravintolayhtiö on mennyt nurin.

Järvenpään Eatz Restaurants Oy:n konkurssi raukesi eilen keskiviikkona varojen puutteeseen. Konkurssipesässä ei siis ole varoja velkojen maksuun, joten velkojat jäävät nuolemaan näppejään. Yritykseltä jäi maksamatta yli 627 000 euron velat, joista 483 000 euroa oli Järvenpään toiselle, niin ikään konkurssiin menneelle yritykselle.

Torstaina aamupäivällä Järvenpää viestitti HS:lle olevansa Afrikassa ja että asian perusteellinen kommentointi erämaasta on hankalaa.

Mikonkadulla Kaisaniemessä toiminut ravintola Eatz avattiin vuonna 2001, mutta taloudellisten vaikeuksien kanssa yhtiö painiskeli vuosia. Esimerkiksi vuonna 2008 yritys teki tappiota 544 000 euroa ja vuonna 2009 170 000 euroa.

Erilaisia ruokakulttuureita yhdistellyt Eatz muuttui vuonna 2007 Texas Steak Houseksi, jonka liiketoiminnan Järvenpää myi eteenpäin. Nykyisin paikalla toimii ravintola Vapiano.

Järvenpää kertoi HS:lle vuonna 2002, että Eatz-ravintolan rakentaminen maksoi "Suomen oloissa huomattavan suuren summan rahaa".

Konkurssista huolimatta Järvenpään kädenjälki näkyy Helsingin ravintolaelämässä. Hän on suunnitellut esimerkiksi Zetorin, Kappelin kellarin ja Cantina Westin sisustuksen. Vuonna 2002 hän kertoi HS:lle olevansa erityisen ylpeä Eatzista.

Torstaina Järvenpää viestitti HS:lle, ettei aio jättää ravintoloiden ja hotellien suunnittelua, vaikkei alan tilanne ole helppo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat