Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bussilinjojen muutosaikeet kuumensivat tunteita

Kaupunki
 
Jussi Jalkanen
Bussilinjojen mylläyssuunnitelma oli houkutellut paikalle niin paljon väkeä Helsingin Malmilla, etteivät kaikki mahtuneet tilaisuuteen.
Bussilinjojen mylläyssuunnitelma oli houkutellut paikalle niin paljon väkeä Helsingin Malmilla, etteivät kaikki mahtuneet tilaisuuteen. Kuva: Jussi Jalkanen

Malmitalon pieni sali jäi torstai-iltana auttamatta liian pieneksi, kun kaupunkilaiset kerääntyivät kyselemään Helsingin seudun liikenteen (HSL) edustajilta Koillis-Helsingin bussilinjojen tulevaisuudesta. Moni on huolestunut erityisesti suunnitelmista lopettaa linja 69 ja linjan 72 reitin muuttamisesta olennaisesti.

"Tunteet kävivät lämpiminä, ja aika kaaosmainen tilaisuus se oli", sanoi Jussi Jalkanen, joka on linjan 69 säilyttämistä vaativan nettiadressin perustaja.

"Ei se toiminut ollenkaan. Yleensä paikalle saapuu korkeintaan 70–80 ihmistä, mutta nyt tuli 300. Sata ei mahtunut sisään, ja kaksisataakin oli liikaa", myöntää HSL:n viestintä- ja markkinointijohtaja Mari Flink.
Linjan 69 reitti kulkee Helsingin keskustasta Malmille. Suunnitelma sen lopettamisesta liittyy HSL:n laajempaan Koillis-Helsingin linjastosuunnitelmaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat