Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoolaispäättäjät tuomitsevat Suomenojan taukotupalällättelyn

Kaupungin työntekijätkään eivät vaikuta olevan varmoja, onko kaikissa satamissa samat säännöt

Kaupunki
 

Espoo on ilmeisesti jälleen töppäillyt tiedottaessaan Suomenojan vyyhdistä. Lauantaina kaupunki lähetti tiedotteen, jonka oli tarkoitus poistaa epäilykset siitä, että kaupunki pitäisi eri sääntöjä Suomenojan satamassa kuin muilla satama-alueillaan.

Tiedotteen perään on kuitenkin jäänyt kaupungin työntekijöiden keskustelu, josta ilmenee, että kaupungin työntekijätkään eivät ole varmoja, onko kaikissa satamissa samat säännöt.

Tiedote liittyy HS:n lauantaina uutisoimaan Suomenojan vyyhdin uusimpaan käänteeseen. HS kertoi, että liikuntapalveluiden johtaja Martti Merra (kok) on halunnut tehdä satamasta yleisen liikennealueen, minkä vuoksi alueen ajo- ja pysähtymiskieltomerkit on poistettu. Tämä vaikeuttaa kaupungin kanssa riitelevän venekorjaamoyrittäjä Massimiliano Carbonen liikkumista alueella, sillä hänellä on käytössään nosturikuorma-auto, jota ei saa ajaa yleisellä tiellä.

Carbone on pitkään kokenut tulleensa kohdelluksi yrittäjänä epäasiallisesti satamassa. Poliisi on tutkinut asiaa.

Suomenoja-vyyhdin käänteet ja laajuus tahraavat jo Espoon mainetta, osa espoolaispäättäjistä sanoo.

"Eikö tämä jo riittäisi? Suomenoja-vyyhdissä esiin tulevat asiat vaikuttavat negatiivisesti Espoon maineeseen", harmittelee demareiden ryhmänjohtaja Maria Guzenina.

HS kertoi lauantaina, että lehden vieraillessa satamassa Carbonen kanssa työntekijöiden taukotuvasta huudeltiin "lällänlällänlierua".

"Nyt ei olla hiekkalaatikolla, vaan kyse on aikuisten ihmisten kanssakäymisestä", Guzenina muistuttaa.

"Minkäänlaista asiatonta toimintaa ei saa olla", kaupunginhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Tiina Elo (vihr) sanoo.

Kokoomuksen ryhmänjohtaja Piia Kauma toteaa, että päättäjät odottavat edelleen selvitystä siitä, mitä Suomenojan satamassa on pitkin matkaa tapahtunut.

"Jos jutussa kuvattu lällättely on koko totuus, se on täysin idioottimaista."

Päivi Punkka HS
Kaisu Moilanen HS
Kaitaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat