Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

He ovat tarjolla kaavajohtajan paikalle

Kaupunki
 

Espoon uuden teknisen toimen johtajan haussa toisella kierroksella on mukana kahdeksan hakijaa.

Olli Isotalo

Isotalo toimii kehittämisjohtajana Espoon kaupungin teknisessä toimessa. Isotalo on virkansa puolesta hallituksen jäsen useissa Espoon kaupungin kokonaan tai osittain omistamissa kiinteistöosake- ja muissa yhtiöissä.

Pirjo Kemppi-Virtanen

Kemppi-Virtanen toimii projektinjohtajana GenPro Solutions -yhtiössä. GenPro johtaa rakennusalan projekteja. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa työeläkeyhtiöt. Kemppi-Virtanen (kok) on Espoon kaupunginvaltuuston jäsen.

Kari Kontturi

Kontturi on Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja. Kontturi on hallituksen jäsen yhdessä kiinteistöosakeyhtiössä. Muita liike-elämän sidonnaisuuksia hänellä ei ole.

Matti Kuronen

Kuronen on Lahden teknisen- ja ympäristötoimialan johtaja. Kuronen on ollut aikanaan vihreiden valtuutettu Espoossa. Kuronen omistaa yhdessä isänsä kanssa insinööri- ja konsulttipalveluita myyvän Markain-yhtiön. Yhtiöllä ei ole ollut toimintaa viime vuosina.

Antti Mäkinen

Espoon kaupungin Tapiolan kehittämisprojektin johtajana toimiva Mäkinen on hallituksen jäsen neljässä kiinteistöosakeyhtiössä, jotka liittyvät kaikki hänen nykyiseen työhönsä. Mäkinen on toiminut aikaisemmin muun muassa Vuosaaren sataman rakennusprojektin vetäjänä.

Hannu Penttilä

Penttilä (sd) on Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja. Hän on jäsenenä muun muassa asuntomessujen järjestämisestä vastaavassa osuuskunnassa sekä säätiössä, joka ylläpitää kahta arkkitehti Alvar Aalto -museota. Penttilällä ei ole yritysyhteyksiä.

Mikko Salminen

Elektroniikka-alan insinööri Salminen on tehnyt pitkän uran Nokialla. Nykyisin hän työskentelee yhtiössä, joka kehittää laitteistoa, jolla voidaan mitata kehon palautumista ja valmiustilaa esimerkiksi urheillessa. Salminen on hallituksen jäsen myös yhtiössä, joka kehittää navigointipohjaisia turvalaitteita.

Mauri Suuperko

Suuperko on Espoon kaupungin liiketoimintajohtaja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat