Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Mies ahdistelee lapsia Helsingissä

Tapauksia on ollut muun muassa Munkkivuoressa, Pihlajamäessä ja Oulunkylässä

Kaupunki
 

Helsingin poliisi on saanut ilmoituksia miehestä, joka on ahdistellut lapsia Helsingissä. Tapauksia on ollut muun muassa Munkkivuoressa, Pihjajamäessä ja Oulunkylässä.

Sunnuntaina Helsingin poliisissa vuorossa ollut komisario Teemu Lappalainen kertoi, että poliisin sisäisessä tiedotteessa epäillään miehen lähestyneen ala-asteikäisiä jo muutaman viikon ajan.

"Varmuutta ei ole. Ilmeisesti kuitenkin epäilty on kaikissa sama mies", Lappalainen sanoi sunnuntaina.

Ilta-Sanomat kertoi lauantaina poliisin varoittaneen lasten vanhempia ja kouluja miehestä, joka olisi seurannut noin kymmenvuotiaita tyttöjä pyytäen näitä mukaansa.

IS:n tavoittaman Suutarilan ala-asteen rehtorin Kari Töyrylän mukaan tapauksia on ollut myös hänen koulunsa läheisyydessä.

Töyrylä on lähettänyt asiasta varoittavan viestin koulujen ja kotien välisessä Wilma-viestijärjestelmässä. Töyrylän mukaan ahdistelun kohteena olisi ollut myös poika. Ahdistelija on liikkunut päivällä ja julkisesti.

 Tytöt ovat kertoneet ahdistelijan olevan noin 25–35-vuotias.

Komisario Lappalaisen mukaan tapauksia tutkitaan lapsen hyväksikäytön yrityksenä. "Nimike riippuu siitä, kuinka pitkälle on menty. Onko ollut ehdottelua vai onko ollut myös fyysistä koskettelua", Lappalainen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat