Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi kehottaa välttämään yökerho Namun edustaa

Kaupunki
 

Ravintola Namun edustalla Helsingin keskustassa varhain lauantaina aamuyöllä tapahtuneesta pahoinpitelystä epäilty mies on saatu kiinni.

Poliisin mukaan mies tavoitettiin sunnuntaina. Teon motiivista ei ole tarkkaa tietoa. Uhri oli mennyt kahden kahinoivan henkilön väliin, saanut iskun, kaatunut maahan ja lyönyt päänsä asfalttiin.

Mies vietiin sairaalaan. Hänen vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa.

Ravintola Namun edusta on osoittautunut levottomaksi paikaksi. Poliisilla on tutkittavanaan kolme pahoinpitelyä kuluneelta viikonlopulta.

Määrä on rikosylikomisario Arto Karalahden mielestä huomattava.

"Jos minulla olisi senikäisiä lapsia, kehottaisin heitä välttämään tätä paikkaa. Kolme tapausta yhden viikonlopun ajalta on kaiken kaikkiaan paljon."

Ravintola Namusta tyrmätään ajatus siitä, että sen lähistöllä lauantaina sattunut pahoinpitely johtuisi heidän asiakkaistaan.

"Sijaitsemme aivan Helsingin keskustassa, joten on luonnollista, että meidän ohitsemme kulkee paljon ihmisiä. Meidän tietojemme mukaan pahoinpitelijät eivät ole olleet ravintolassamme", sanoo Namun markkinointipäällikkö Heidi Blomberg.

Mistä tieto on peräisin?

"Meidän ovella olleelta henkilökunnaltamme."

Blombergin mukaan pahoinpitelyistä ei voi vetää johtopäätöstä, että Namussa kävisi väkivaltaisempaa väkeä kuin muissa yökerhoissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat