Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tällaisia ovat salaisen listan hakijat

Kaupunki
 

1 Olli Isotalo toimii kehittämisjohtajana Espoon teknisessä toimessa. Hän on lakimies. Isotalo on ollut Espoon kaupungilla töissä vuodesta 1999. Vuoteen 2007 hän toimi rakennustoimialan lakimiehenä.

2 Mikko Salminen on elektroniikka-alan diplomi-insinööri. Hän on tehnyt pitkän uran Nokialla. Nykyisin hän työskentelee Wellmo Oy:ssä. Hänen ammattinimikkeensä on Head of operations.   Salminen on ollut myös kaupunginvaltuutettuna.

3 Hannu Penttilä (sd) on Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja. Hän on diplomi-insinööri. Penttilä on ollut 1970–90-luvuilla useissa poliittisissa luottamustoimissa Espoossa.

4 Matti Kuronen on Lahden teknisen ja ympäristötoimialan johtaja. Kuronen on ollut aikanaan vihreiden valtuutettu Espoossa. Kuronen omistaa yhdessä isänsä kanssa insinööri- ja konsulttipalveluita myyvän Markain-yhtiön. Yhtiöllä ei ole ollut toimintaa viime vuosina.

5 Mauri Suuperko on Espoon kaupungin liiketoimintajohtaja. Hänen tiiviit yhteytensä liike-elämään ovat tiettävästi laskeneet asemaa johtajakilvassa.

Korjaus 11.2.2015 klo 12.15: Mikko Salminen on siirtynyt töihin Omegawavesta Wellmo Oy:öön. Hänen ammattinimikkeensä on Head of operations. Jutussa väitettiin hänen olevan yhä töissä Omegawavessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat