Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syytettyjen kuulustelupöytäkirjoissa vastauksia moniin kuohuttaviin kysymyksiin

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Miksi ensimmäinen syytetty vastuusosiaalityöntekijä ei selvittänyt isän naisystävän henkilöyttä, vaan uskoi hänen olevan ranskalais-marokkolainen lääkäri, joka odotti nelosia epäuskottavan pitkään?

Vastuusosiaalityöntekijä pyysi "Nadialta" passia tai raskaustodistusta, joita tämä ei kuitenkaan toimittanut. Sosiaalityöntekijä alkoi epäillä, että nainen olisi laittomasti maassa. Lopulta sosiaalityöntekijä selvitti naisystävän nimen, sillä lapsen isä mainitsi naisystävän lasten nimet. Hän ei kuitenkaan ollut lopulta nimestä varma.

Lakimiesyksikön lakimies neuvoi odottamaan, että raskauden ensimaininnasta olisi kulunut 9 kuukautta. Aika ei ehtinyt tulla täyteen ennen kuin lapsi sai toisen vastuusosiaalityöntekijän.

Miksi lapsen annettiin asua isänsä luona, vaikka tämä oli tuomittu seksuaalirikoksesta?
Vastuusosiaalityöntekijä sanoo, ettei ollut valmistelemassa huostaanottoa, joten ei voinut pyytää rikosrekisteritietoja poliisista.

Onko tytössä syksystä 2011 lähtien havaituista mustelmista ja naarmuista, hiusten lähdöstä tai pakkojuoksuttamisesta ilmoitettu eteepäin, esimerkiksi sosiaaliviraston lakimiesyksikköön ja sieltä poliisille?
Jälkimmäinen vastuusosiaalityöntekijä: Ei.

"Arvioin, että kyse ei ole tukistamisesta." "Isä sanoi, että –– on juossut vain muutaman kerran lauantaina ja sunnuntaina ja vakuutti, ettei juoksuttaminen tule toistumaan."

"Emme ymmärtäneet asiaa sellaiseksi, että ilmoitus olisi pitänyt tehdä." "Itse en kerinnyt reagoida siihen, eikä muualtakaan työryhmästä ilmeisesti reagoitu asiaan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat