Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Löytökännykän palauttajalle karu kiitos

Mies joutui ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi

Kaupunki
 

Kännykän yökerhon lattialta Helsingin Itäkeskuksessa löytänyt ja sen omistajalleen Vuosaaressa palauttanut mies joutui ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi.

Hyökkäykseen osallistui useita nuoria miehiä, joista yksi oli samassa yökerhossa aiemmin ollut puhelimen omistaja.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tekijöitä tiistaina ehdottomiin ja ehdollisiin vankeusrangaistuksiin.

Tapahtumat saivat alkunsa Itäkeskuksen Fantasy Clubilta syyskuussa, kun asiakas löysi kännykän yökerhon lattialta. Mies vei sen mennessään poistuessaan yökerhosta. Löytöpuhelin soi kotia kohti suuntautuneella bussimatkalla, ja löytäjä sopi puhelimeen soittaneen miehen kanssa tapaamisen Vuosaareen.

Paikalle tuli ensin kolme henkilöä, joista yksi otti puhelimen ja alkoi vaatia korvauksia, koska sen näyttö oli rikki. Löytäjä kertoi puhelimen olleen hajalla jo yökerhon lattialla.

Tämän jälkeen yksi miehistä löi kännykän löytäjää, joka kaatui maahan. Uhria vaadittiin luovuttamaan pankkikorttinsa tunnuslukuineen. Hänen pankkitililtään nostettiin 1 220 euroa. Noin kaksi tuntia kestäneiden tapahtumien aikana asianomistajalta anastettiin lisäksi puhelin, bussikortti, S-etukortti ja 20 euroa käteistä rahaa.

Vaatimuksia tehostettiin lyönneillä ja potkuilla, joista aiheutui lieviä vammoja ja mustelmia eri puolelle vartaloa. Uhrilta myös lohkesi etuhammas, ja korvan tärykalvoon tuli reikä.

Neljästä syytetystä kolme kiisti oikeudessa syyllistyneensä ryöstöön. Käräjäoikeus katsoi kuitenkin tiistaisessa päätöksessään kaikkien neljän vastaajan syyllistyneen ryöstöön tai ryöstön avunantoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat