Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näkövammaisen papin pahoinpitelijä saa tuomion myös henkirikoksesta

Espoonlahden toinen murhasyytetty joutuu mielentilatutkimukseen

Kaupunki
 

Espoonlahden viimesyksyisestä henkirikoksesta syytetyt mies ja nainen ovat syyllisiä tekoon, Espoon käräjäoikeus totesi maanantaisessa välituomiossaan.

Oikeus ilmoitti samalla lähettävänsä naissyytetyn mielentilatutkimukseen.

Syyttäjä vaatii kaksikolle rangaistuksia murhasta. Käräjäoikeus ratkaisee mielentilatutkimuksen valmistumisen jälkeen, mihin rikoksiin syytetyt ovat syyllistyneet ja millaiset rangaistukset niistä seuraavat.

Henkirikos tapahtui uhrin asunnolla. Välituomion mukaan miessyytetty oli ensin lyönyt tai potkaissut uhria päähän, minkä jälkeen molemmat syytetyt pahoinpitelivät häntä maassa muun muassa potkimalla ja lyömällä.

Oikeuden mukaan on todennäköistä, että uhri on ollut vielä hengissä, kun syytetyt ovat poistuneet asunnosta. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä syyllisyyden arvioinnin kannalta, koska kuolemaa on voinut pitää todennäköisenä seurauksena syytettyjen käyttämästä väkivallasta.

Viranomaiset saivat tiedon henkirikoksesta vasta lähes viikko teon jälkeen, kun naissyytetty soitti hätäpuhelun. Uhri löytyi asunnosta kuolleena.

Syytetty mies syyllistyi välituomion mukaan myös näkövammaisen papin pahoinpitelyyn bussissa Espoossa. Pahoinpitely tapahtui viime vuoden heinäkuussa, runsas kolme kuukautta ennen henkirikosta.

Molemmat syytetyt pysyvät edelleen vangittuina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat