Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oikaisu: Espoon johto ei pedannut johtajapaikkaa Isotalolle

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat kertoi viime viikolla, että Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä (kok) olisi nostanut teknisen toimen johtajan valinnassa ykkösehdokkaakseen kaupungin kehittämisjohtajan Olli Isotalon.

Myös teknisen toimen väistyvän johtajan Olavi Loukon väitettiin pedanneen paikkaa Isotalolle.

Mäkelä oli esitellyt viiden kärkihakijan listan, mutta toisin kuin uutisessa mainittiin, kaupunginjohtaja ei ollut asettanut heitä paremmuusjärjestykseen. Louko ei myöskään ole pedannut tehtävää Isotalolle. HS:n verkkosivuilla 10. helmikuuta ja painetussa lehdessä 11. helmikuuta sivulla A 19 julkaistut tiedot ovat siten näiltä osin virheellisiä.

Jutussa kerrottiin myös, että viiden lista oli esitelty suppealle ydinjoukolle jo ennen laajempaa kokousta, jossa esillä oli yhä kahdeksan hakijaa. Tämä tieto pitää paikkansa.

Teknisen johtajan virkaa ovat yhä tavoittelemassa Isotalon lisäksi Lahden teknisen toimen ja ympäristötoimialan johtaja Matti Kuronen, Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä, elektroniikka-alan insinööri Mikko Salminen ja Espoon liiketoimintajohtaja Mauri Suuperko.

Olavi Loukon seuraaja on tarkoitus valita kaupunginvaltuustossa 23. maaliskuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat