Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuhoisaa talopaloa tutkitaan henkirikoksena

Palonsyyntutkinnassa ilmeni viitteitä, että palo olisi ollut tahallaan sytytetty

Kaupunki
 
Tulipalo tuhosi omakotitalon lähes täysin Vantaan Koivuhaassa tiistaina. Poliisi uskoo alustavasti, että palo sytytettiin tahallaan.
Tulipalo tuhosi omakotitalon lähes täysin Vantaan Koivuhaassa tiistaina. Poliisi uskoo alustavasti, että palo sytytettiin tahallaan.

Vantaan Koivuhaassa syttyi tiistaiaamuna tuhoisa omakotipalo, joka vaati yhden kuolonuhrin. Pelastuslaitos sai puoli neljän aikaan hälytyksen Peltolantiellä sijaitsevaan rintamamiestaloon.

Pelastushenkilökunnan saapuessa talo oli jo ilmiliekeissä. Savusukeltajat löysivät palavasta talosta ihmisen, joka kuoli pelastusyrityksistä huolimatta.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tulipaloa henkirikoksena.

Poliisin alustavien tutkimusten mukaan palo on sytytetty tahallaan.

"Poliisi on tässä vaiheessa saanut palonsyyntutkinnassa viitteitä siitä, että palo olisi sytytetty tahallisesti palamaan ja ainakin yksi henkilö on menehtynyt", rikoskomisario Kimmo Hyvärinen sanoo.

Poliisi pyytää havaintoja Peltolantie 38:n lähellä maanantai-iltana ja tiistaina aamuyöllä liikkuneista ihmisistä. Poliisi on kiinnostunut kaikista taloon menneistä ja sieltä tulleista ihmisistä sekä palopaikan lähistöllä nähdyistä autoista.

"Talossa on asunut vakituisesti yksi ihminen, mutta siellä on oleskellut paljon muitakin ihmisiä. Kiinteistö oli hieman huonokuntoinen", kertoo Hyvärinen.

Poliisin paikkatutkimukset ovat vielä kesken Peltolantiellä. Hyvärisen mukaan naapurustoa on jo jututettu, mutta kaikki havainnot talon lähistöllä liikkuneista ovat tervetulleita.

Täysin tuhoutunut talo sijaitsee syrjässä muusta omakotiasutuksesta.

"Lähimmät naapurit ovat teollisuuskiinteistöjä. Palon leviämisestä ei ollut vaaraa", toteaa Hyvärinen.

Jälkisammutustyöt jatkuivat pitkälle päivään.

Mahdollisia tietoja palopaikan lähellä liikkuneista poliisi pyytää numeroon 029 543 6442.

Mark Autio HS
Marju Järvinen HS
Koivuhaka

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat