Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaupungin paras talvikahvila löytyi idästä

Kampela voitti HS:n äänestyksen

Kaupunki
 

HS:n äänestyksen parhaasta talviterassista on voittanut 559 äänellä Kahvila Kampela. Se sijaitsee Uutelan kanavan varrella Vuosaaressa.

Kysyimme lukijoilta, mitkä ovat parhaita paikkoja nauttia talviauringon kunniaksi kuppi kuumaa kaakaota tai lasi viiniä. Vuosaaren Aurinkolahdessa sijaitsevassa Kampelassa miellyttää perustelujen mukaan kodikkuus, lämmin palvelu ja sijainti veden äärellä.

Kakkoseksi jäi pitkään kisaa johtanut Regatta 301 äänellä. Kehuja Töölön Merikannontien pikkukahvilalle satoi kaikkein eniten. Regatassa on kuulemma maalaismaisema keskellä kaupunkia, reilu meininki ja makkaranpaistomahdollisuus.

Pronssia otti yllätysvoittaja Nuuksiosta, rinnekahvila My's puolivälistä Solvalla Swinghillin rinnettä. Sen taakse jäi niukasti Haukilahden Mellsten. Viidenneksi tuli Kaivopuiston Ursula.

Yhteensä ääniä annettiin epävirallisessa nettikisassa 2 100 kappaletta lauantaiaamuun mennessä.

Kaikkia ehdokaslista ei tyydyttänyt. Vuosaarelaiset muistuttivat, että Kampelan lisäksi kannattaisi muistaa myös Villa Ullas. Helsingistä kehuja keräsivät lisäksi Café Esplanad, Karhupuiston pikkuinen terassi Kalliossa, Max´s Cafe Munkkiniemessä, Ruoholahden Faro ja Jääpuiston kahvila Rautatientorilta. Espoosta muistutettiin Bembölen kahvilasta.

Ulkoilijat raportoivat, että Pitkäkosken majan lisäksi kannattaa kokea ainakin Maunulan majan munkit, Haltialan Wanhan Pehtoorin eläimet ja Espoon Pirttimäki Cafén keitot.

Kehyskunnista kehuttiin esimerkiksi Ainolan kahvila Aulista ja Kellokosken Kinuskillaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat