Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Esa Nikunen ei tunnustaudu hipiksi

Helsingin tuleva ympäristöjohtaja kertoi, pitävätkö HS:n väitteet paikkansa

Kaupunki
 

Kaikkien pitäisi saada metsästää valkoposkihanhia.
"Ei. Itse pidän niitä kauniina lintuina ja myönteisenä asiana Helsingin kannalta. Toki ymmärrän, että joitain ihmisiä harmittaa se, että ne kakkivat puistojen nurmikoille, mutta upeita lintuja ne minusta ovat."

Olet viherpiipertävä hippi.
"Hehheh. Hipiksi en ainakaan itseäni miellä. Ajattelen paljon ympäristöasioita ja pyrin ottamaan niitä omassa toiminnassani huomioon. Jos sitä pidetään viherpiiperryksenä, niin sitten kyllä. Itse pidän kierrätyksen ja pyöräilyn suosimisen kaltaisia asioita ennemminkin asiallisena ja vastuullisena toimintana."

Helsingin pitäisi päästä eroon kivihiilestä.
"Tavoitteena on, että pääsemme kivihiilestä eroon ja alamme tuottaa energiaa uusiutuvilla lähteillä. Kaupunkikuvallisestikin on hassua, että meidän hienoimmilla ja keskeisimmillä paikoillamme nököttää nyt hiilikasoja."

Helsingin pitäisi rakentaa keskustatunneli.
"En näe hanketta kovin oleellisena, mutta toisaalta en tunne sitä hanketta tarkkaan, joten en halua ottaa siihen kantaa. Tunneli lisäisi autojen määrää, mutta toisaalta se tekisi liikenteestä jouhevampaa ja poistaisi turhat pysähtelyt, jotka aiheuttavat päästöjä. Toivoisin selvityksiä siitä, miten tunneli vaikuttaisi liikenteen päästöihin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat